Støttekoncert med AERA

En koncert med AERA er en musikalsk oplevelse af høj kvalitet, kendetegnet ved et stort nærvær og et intenst møde med danske salmer
mh_intimsalen_tm.jpg
27. marts 2018 kl. 19:30
Dkk 155,- inkl. gebyr

Støttekoncerten "Ingen er så tryg i fare" med AERA sætter fokus på, at fattigdom og social nød ikke kun findes i Afrika, men også i vores egen baghave i Østeuropa. AERA præsenterer kendte salmer i en ny indpakning. Stilen er enkel og minimalistisk, båret af smukke vokaler og akustiske strenge- og tangentinstrumenter, og salmerne fremstår derfor friske og relevante.

Teksten fra de enkelte salmer akkompagneres af storslået storytelling i billeder og video på en storskærm. Via skærmen får publikum samtidig mulighed for at rejse med til Østeuropas smukke natur og høre lokale børn og voksne synge med på salmerne. Børn og voksne fra fattige forhold får dermed mulighed for selv at tage aktiv del i det at fortælle deres historie på en smuk, kunstnerisk og værdig måde.

Om Aera

AERAs debutalbum fra 2014 blev særdeles godt modtaget og høstede fine anmeldelser i kirkelige medier. AERA består af Rebekka Mathew (vokal), Sabina Mathew (vokal), Christian Ehlers (keyboards) og Peter Sandegaard (guitarer og vokal). AERA har siden 2009 spillet i kirker over hele landet til blandt andet gudstjenester, koncerter og events.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.