Koncert med Siri Myggen

Gratis koncert i Musikkens Hus med soliststuderende Siri Myggen og vokal-kollektivet Echoes in Veil
mh_rytmisksal_1920x870px.jpg
25. maj 2018 kl. 20:00
Gratis

Siri Myggen er soliststuderende i vokalledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Eksperimenter, nysgerrighed og brud med konventioner er centralt for hendes musikalske arbejde.

De seneste år har Siri Myggen særligt beskæftiget sig med at komponere musik og udvikle metoder, der dyrker den personlige stemme og sangernes individuelle identiteter i gruppesammenhæng.

I 2015 startede hun vokal-kollektivet Echoes in Veil. Ved solistkoncerten er det netop Echoes in Veil, der står på scenen, i et samarbejde med kunstner og visual artist Mina Paasche.

Echoes in Veil udfordrer ideen om, hvordan en vokalgruppe virker og lyder. Gruppens medlemmer er alle sangere og sangskrivere, og det er deres individuelle identitet som solister, der i et samspil med elektroniske beats og live vokal-mixing skaber gruppens unikke lyd.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.