Sigurd Barrett

Sigurd Barrett vender tilbage til Musikkens Hus. Denne gang for at gøre os klogere på den danske kongerække. Så tag børnene med til en sjov og underholdende dag med showet ”Sigurd fortæller om kongerækken”.
mh_sigurd_barret.jpg
15. april 2018 kl. 14:00
Dkk. (1) 150,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

I kølvandet på sin kæmpe succes med "Sigurd fortæller danmarkshistorie" går Sigurd Barrett nu på scenen i Musikkens Hus med sit nye show om kongerækken. I vanlig oplagt fortællestil starter Sigurd tilbage hos sagnkongerne og fortæller om alle Danmarks konger og regerende dronninger – helt frem til vores egen tid. Kongerækken er fuld af farverige personligheder, og historierne om dem er både sjove, overraskende og lærerige.

Sigurd fortæller for både børn, forældre og bedsteforældre, så glæd jer til spændende historier og syng med på Sigurds eventyrlige sange om de danske konger.

Sæt jer godt tilrette i Musikkens Hus og lad os sammen blive klogere på kongerækken.

Vidste du f.eks. …

At Svend Tveskæg var den første danske konge, der fik lavet mønter med sit navn på.
At Svend Tveskæg var konge over både Danmark, Norge og England.
At han er den konge af England, der har været konge over landet i kortest tid (40 dage)
At Svend Tveskæg først blev begravet i England – men senere blev flyttet til Roskilde Domkirke

Koncerten henvender sig til børn i alderen 5-12 år.  

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.