Shaka Loveless

Med et dragende nærvær, to forrygende musikere og en række helt nye sange går Shaka Loveless på scenen i Musikkens Hus, hvor du kan glæde dig til at opleve en intim og akustisk koncert med smuk musik og gode historier.
mh-shakaloveless-hd.jpg
27. april 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Fredag 27. april 2018 kan du opleve Shaka Loveless i et akustisk baseret setup i Intimsalen i Musikkens Hus. I en stærk triokonstellation med multiinstrumentalisterne Carl-Erik Riestra og Lasse Boman, møder de kendte og elskede hits som “To Mod Verden” og “Tomgang” en masse nye numre bundet sammen af Shakas åbenhjertige og ærlige fortællinger om sangene og livet.

Efter sin medvirken I tv-programmet ”Toppen af poppen” og en efterfølgende stort set udsolgt akustisk tour med Lars Lilholt tog Shaka Loveless i studiet med nye sange og en masse historier, der skulle fortælles.

Med ny plade på plads er han nu klar til at genoptage sit imponerende koncertvirke med sine stærke melodiske sange og skarpe tekster. Og i foråret 2018 lægger han altså vejen forbi Aalborg og Musikkens Hus. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.