Sepp Piontek

Sepp Piontek er et nostalgisk gensyn med en epoke i dansk fodbold, der efter manges mening bød på noget af det flotteste spil nogensinde set herhjemme.
mh_intimsalen.jpg (4)
09. maj 2018 kl. 19:00
Dkk. 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

Der var engang, hvor det danske landshold i fodbold stort set kun spillede mod Sverige – og tabte. Men så kom 1980’erne og med dem en tysk herre ved navn Josef Emanuel Hubertus Piontek. Bedre kendt som Sepp Piontek – en træner med mod på at forvandle det danske landshold til en faktor på ikke blot den europæiske scene, men ligefrem i verdensklasse.

Tysk disciplin og dansk leg

Om Sepp

Som fodboldspiller spillede Sepp Piontek for både Werder Bremen og det tyske landshold, men i Danmark er han bedst kendt som træner for det fodboldlandshold, der for alvor satte Danmark på kortet i 1980erne, og som talte stjerner som Michael Laudrup, Preben Elkjær, Morten Olsen, Frank Arnesen, Jan Mølby og Søren Lerby. Spillere som udover præstationer på det danske landshold også alle spillede i storklubber rundt omkring i Europa.

Piontek bragte disciplin og ambitioner til det danske landshold, samt en tro på, at det rent faktisk kunne lade sig gøre for et lille land som Danmark at spille med på de helt store scener. Det håber vi igen kan lykkedes til sommer til VM i Rusland - og her tænker vi, at en aften med Sepp må være den perfekte optakt. 

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.