Scott Hamilton meets Jesper Thilo

Oplev to af mainstreamjazzens mest fornemme nulevende, danske Jesper Thilo og amerikanske Scott Hamilton, når de gæster Musikkens Hus.
mh_hamiltonthilo_1920x870px.jpg
22. september 2018 kl. 20:00
Dkk. 200,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Hos Jesper Thilo og Scott Hamilton er kærligheden til og indsigten i 30’ernes og 40’ernes musik og datidens tenorgiganter ganske uforstilt. Thilo mørk og robust, Hamilton lysere og med mere reference til Lester Young. Begge deler de en fælles rod i mainstreamjazzen og swingtraditionen.

Gennem aftenen træder denne forskellighed tydeligt frem, og netop forskelligheden fremhæver den andens styrke. Jazz handler ikke altid om at finde nye veje. Det er lige så vigtigt at holde flammen i live, og ingen er bedre i stand til at bære traditionen videre, end netop Thilo og Hamilton. Begge deler i dag en slags ikon-status for tilhængere af tidligere stilarter.

Medvirkende:

Scott Hamilton, tenorsax
Jesper Thilo, tenorsax
Søren Kristiansen, piano
Hans Backenroth, bas
Kristian Leth, trommer

Koncerten er på programmet i Musikkens Jazzklub - fire stærke jazzoplevelser med rabat samt andre medlemsfordele

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.