The Savage Rose

Det bliver en helt særlig koncertoplevelse, når The Savage Rose med Annisette i forgrunden tryllebinder dig i Musikkens Hus
mh_savage_rose.jpg
17. november 2018 kl. 20:00
Dkk. (1) 350,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

I 2017 kunne The Savage Rose fejre deres 50-års jubilæum på musikscenen. I 2018 er det så bandets uomtvistelige omdrejningspunkt og dette års vinder af en Steppeulv for årets vokalist, Annisette, der kan fejre sin 70-års fødselsdag.

Efter et triumftog af et jubilæumsår er Annisette og The Savage Rose igen klar til at blæse os omkuld. Denne gang er det landets større koncerthuse, der står for tur, når det legendariske band rejser landet rundt.

The Savage Rose, med Annisette som bandets kerne, har været med til at revolutionere den danske rock og samtidig definere den som kunstart. Det er ikke kun musikken, der har været med til at sætte The Savage Rose på verdenskortet. Også bandets, og i høj grad Annisettes, politiske og holdningsbaserede tilgang til de svage i samfundet og verden, gør The Savage Rose bemærkelsesværdige og aktuelle dengang som i dag.

I forbindelse med 50-års jubilæet oplevede The Savage Rose en sand stjerneregn fra både publikum og anmeldere.

Året bød både på et nyt, anmelderrost album ”Homeless” og ikke mindre end 44 koncerter i både ind- og udland.

Glæd dig til en exceptionel oplevelse i Koncertsalen.

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.