Rufus Gifford

Enestående mulighed for at møde den tidligere ambassadør for USA i Musikkens Hus
mh-koncertsalen_hd-2.jpg (11)
03. december 2018 kl. 19:00
Fra DKK 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Rufus Gifford har besluttet at stille op til Kongressen i USA og er hjemme i Boston i fuld gang med en valgkampagne, der forhåbentligt vinder ham en plads i den Amerikanske Kongres.

Rufus kommer dog tilbage til Danmark i et par uger i november-december, og du har derfor nu en enestående mulighed for at opleve den tidligere ambassadør for USA og det måske kommende kongresmedlem til en hyggelig aften i Musikkens Hus.

Efter fire år i Danmark ønsker Rufus Gifford at gøre sin stemme gældende i amerikansk indenrigspolitik, og han har, siden han forlod Danmark, brugt tiden på at forberede og igangsætte en valgkampagne i staten Massachusetts. Vi er derfor enormt spændte på at høre ham fortælle om the next chapter!

Rufus fortæller til foredraget om processen, der bragte ham fra ambassadør i Danmark til at tage beslutningen om at træde ind i amerikansk politik samt alle de tanker, bekymringer og overvejelser, det indebar. Derudover vil Rufus også dele sit syn på USA anno 2018 med Donald Trump som præsident og de tanker, han har omkring fremtiden for amerikansk politik, USA og den amerikanske befolkning.

Foredrag og Q&A

Aftenen er delt op i to dele: En første del, hvor Rufus primært vil have ordet i klassisk foredrags-forstand. Og en anden del som åben spørgesession, hvor Ruffus efter bedste evne og på sin sædvanlige charmerende facon vil besvare så mange spørgsmål fra publikum som muligt. Der vil derfor være god mulighed for, at du kan få stillet Rufus lige præcis det spørgsmål, du brænder inde med – selvom vi selvfølgelig ikke kan love, at vi når alle spørgsmål.

Efter foredraget vil der også være mulighed for at få en signatur eller et billede med Rufus.

Vi ser frem til en hyggelig aften i selskab med dig og Rufus Gifford - og til et gensyn med den hidtil mest populære udenlandske ambassadør i Danmark.

Vi gør også lige opmærksom på, at aftenen selvfølgelig er på engelsk :-)

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.