RobinSamse & Lasse Vestergaard

Efter et udsolgt show i Musikkens Hus sidste år, er RobinSamse & Lasse Vestergaard endnu engang klar til at indtage Musikkens Hus. Glæd dig til YouTube-fænomenernes største og mest skarpe show til dato.
mh_robinsamse.jpg
02. september 2018 kl. 15:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

RobinSamse og Lasse Vestergaards verden er sjov og ballade, computerspil, kreativitet, venskab og eventyr – på YouTube.

Når de gæster Musikkens Hus, kan børn og unge i alle aldre se frem til et interaktivt show, som bringer det bedste fra YouTube, gaming samt RobinSamses og Lasse Vestergaards univers.

RobinSamse er nogle af Danmarks mest populære YouTubere, og deres mange millioner views hver måned vidner om et loyalt publikum, som ivrigt følger med i, hvad de finder på. I RobinSamses verden handler det om deres populære Minecraft-ekspeditioner, blindsmagninger, mærkeligt slik, sjove udfordringer, spil, Samritas kreative tegninger og meget mere. Sammen med én af deres bedste venner, Lasse Vestergaard, er de igen klar til at træde ud af YouTube-universet og ind på landets scener.

Selvom det søde par, Robin og Samrita, er mest kendt fra YouTube, har de mange års erfaring både med sceneshows, spændende foredrag rundt om i landet og senest deres første bogudgivelse.

”Vi elsker at komme ud og underholde jer alle. Det plejer altid at være mega hyggeligt! Så vi glæder os til at give jer alle et smil på læben og en sjov, hyggelig aften!”

   

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.