Rane Willerslev

Hør Rane Willerslev udfolde sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse, når han går på scenen i Musikkens Hus
mh-koncertsalen_hd-2.jpg (8)
08. november 2018 kl. 19:00
DKK 269,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

I den aktuelle bestseller "Tænk vildt - det er guddommeligt at fejle" udfolder direktør for Nationalmuseet Rane Willerslev sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse. En filosofi, han også satte i spil som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo, og som blandt andet stammer fra hans tid som pelsjæger i Sibirien. Her kom han som bekendt på tværs af den russiske mafia og blev tvunget til at flygte ud i ødemarken. I flere måneder overlevede han udelukkende af sit eget jagtbytte i ét af verdens koldeste områder.

På denne super spændende foredragsaften giver Rane Willerslev sit bud på en mere nysgerrig tidsånd, der i højere grad dyrker viden og kreativitet. Ifølge ham befinder vi os nemlig i en langvarig og ulykkelig kreativitetskrise, som vi skal se at komme ud af. For det er ikke for sent, det er bare på høje tid, at vi tænker vildt!

Om Rane Willerslev 

Antropolog, forfatter, professor og tidligere pelsjæger.

Rane Willerslev har siden 90'erne gennemført en række ekspeditioner til Sibirien. I begyndelsen sammen med sin tvillingebror, evolutionsbiologen Eske Willerslev, og senere på egen hånd. Hans feltarbejde resulterede bl.a. i udgivelsen af phd-afhandlingen "Soul Hunters" på California University Press - om jukagirernes åndetro.

Han er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub og modtog i 2006 Det Frie Forskningsråds eliteforskerpris. Rane har været ansat som professor i antropologi på Århus Universitet, fungeret som leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgård Museum og som direktør for Det Kulturhistoriske Museum i Oslo ved Oslo Universitet.

Rane Willerslev er i øvrigt en ivrig samfundsdebattør.

Rane Willerslev er fortaler for at “tænke vildt” - og vi tror også, dette bliver en vild aften!

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 88 775 770

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.