Peter Sommer & Tiggerne

Med en legende tilgang til sin sangskrivning fyldt med ordspil og finurlige vendinger har Peter Sommer opbygget en bred og loyal fanskare – både som soloartist, sammen med Simon Kvamm i duoen De Eneste To og ikke mindst med bandet Tiggerne. Nu gæster kan Aalborg og Musikkens Hus med de dygtige musikere fra Tiggerne.
mh_peter_sommer.jpg
23. marts 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Peter Sommer & Tiggerne gjorde i starten af 2017 lidt af et comeback. Med udgangspunkt i det prisvindende album ”Til rotterne, til kragerne, til hundene” spillede bandet tre udsolgte og velanmeldte koncerter i København og Århus. Rockpoesien var tilbage, og den var ikke mæt! 

Bandet udgav i forbindelse med koncerterne singlen ”Skønne spildte kræfter” med fornem respons til følge: godt med airplay og prisbelønnet ved Folkekirkens Nye Musikpris 2017.

Endnu en single ”Bittersød Natskygge” udkom i sommeren 2017 og skød en fin lille festival tour afsted og sangen endte i A-rotation på P4 og hos P6.

Peter Sommer & Tiggerne bruger efteråret på at indspille nyt album og til foråret kan publikum i Musikkens Hus se frem til at opleve bandet spille både velkendte og nye sange. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.