Peter Lund Madsen

Peter Lund Madsen gæster Musikkens Hus med et særligt foredrag om vores hjerne. Vi præsenteres for begrebet ”kemohjerne” og bliver klogere på, hvad kræft gør ved vores hjerne.
mh_peter_lund_madsen.jpg
04. februar 2018 kl. 13:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Hvad er hjernen for en størrelse? Hvordan samarbejder vi med den, og hvad kan vi gøre for at sikre, at den holder sig frisk og oplagt, så alt det andet også holder sig frisk? Få svar på disse og mange flere interessante spørgsmål, når Peter Lund Madsen – også kendt som Hjerne-Madsen – går på scenen i Musikkens Hus.

Peter Lund Madsen er læge og tilmed Dr. Med. Han vil ved dette foredrag - med en helt særlig vinkel på begrebet ”kemohjerne” - give os vigtige svar på, hvordan vores hjerne fungerer. Vi får indsigt i hukommelse og indlæring samt fornuft og følelse, men også hvad der sker i hjernen, når kræften rammer.

Foredraget er arrangeret af Fokus Folkeoplysning i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Musikkens Hus.

50 kr. pr. solgt billet går til Kræftens Bekæmpelse. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.