Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard fortæller om sin bog ”Kære Zoe Ukhona” i Musikkens Hus
mh_intimsalen_tm.jpg (1)
17. september 2018 kl. 19:00
Dkk. 269,- inkl. gebyr Pladsreservation dkk. 50,- NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør. NB: Sektion, række og sædenummer står anført på billetten.

Den 12. september 2016 var dagen, hvor Pelle Hvenegaard fik den altoverskyggende, vigtigste og mest lykkebringende titel han til dato har fået, nemlig titlen som far. Efter seks års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede, stod hustruen Caroline og Pelle endelig med deres lille adoptivdatter, Zoe Ukhona, i armene.  

Med udgangspunkt i sin nye bog ”Kære Zoe Ukhona” vil Pelle Hvenegaard inddrage os alle i en ærlig og rørende historie om de seks år, der gik fra første gang, han og Caroline mødte hinanden på en blind date og instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika.

Om Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard er en mand der har prøvet det meste og har opnået dét, som mange forbinder med lykken, nemlig berømmelse, anerkendelse, indflydelse, penge og frihed til at gøre, hvad man vil. Dog har han i mange år gået og følt, der manglede noget, nemlig lykken ved at blive far.  

Pelle Hvenegaard startede sin karriere i en tidlig alder, da han allerede som 12-årig blev verdensberømt for sin rolle som ”Pelle” i ”Pelle Erobreren” og har siden da være på opdagelses- og oplevelsesrejse i livet. Han er blandt andet uddannet journalist og har de seneste 15 år lavet tv. Du kender ham måske også fra sin værtsrolle i TV 2’s datingprogram ”Dagens Mand”.

Arrangør: Tikko

Tikkos kundeservice kan kontaktes på tlf. 89 93 22 17

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.