Opera at an exhibition 12/08

Aalborg Opera Festival gentager succesen fra sidste år og opfører operaarier i nærheden af kunstværker med vært Adrian Hughes i spidsen.
mh_opera_at_an_exhibition.jpg (1)
12. august 2018 kl. 17:00
DKK 200,- inkl. gebyr. Koncerten er stående/gående. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000. Bemærk: Arrangementet er på KUNSTEN

Musik og billedkunst har altid hentet inspiration hos hinanden, og sidste år fik Aalborg Operafestival den idé at opføre operaarier i nærheden af kunstværker på Kunsten i Aalborg. Det blev en stor succes hos festivalens publikum, og vært Adrian Hughes glæder sig til at komme tilbage:

”Det var en kolossal oplevelse sidste år at høre de forskellige operaarier sunget lige op og ned af kunsten. Jeg glæder mig umådeligt til at komme tilbage til Kunsten i Aalborg og give det nogle skud til”. ”Opera at an Exhibition” sammenstiller operaarier og duetter med udvalgte værker fra museets samlinger og særudstillinger. Journalist Adrian Hughes har arbejdet med kunst, historie og kultur for DR siden 1996. Han er blandt andet kendt for sin medvirken i Kunstquizzen og Historiequizzen på DR K.

Medvirkende

Adrian Hughes, rundviser
Signe Asmussen, sopran
Teit Kanstrup, baryton
Peter Møllerhøj, klaver

 "Opera at an exhibition" foregår også 11.08.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.