Nordkraft Big Band med Martin Brygmann

Musikkens Hus og Nordkraft Big Band slår i år dørene op til det traditionsrige og hyggelige juleshow med nogle af landets største solister.
mh_brygmann_1920x870px.jpg
13. december 2018 kl. 20:00
DKK. 200,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

I år er vi meget stolte af at kunne præsentere Martin Brygmann og den lokale sanger/sangskriver Freja Würtz. Sammen med Nordkraft Big Band skal de fortolke nogle af de største og mest kendte julesange.

Om Nordkraft Big Band

Nordkraft Big Band Aalborg og Nordjyllands eget rytmiske ensemble, med rødder i den amerikanske big band-tradition. Big bandet har gennem de sidste par år markeret sig som et af Jyllands førende big bands og har blandt andet arbejdet sammen med Bob Mintzer (USA), John Clayton (USA), Szhirley, Nikolaj Bentzon, Sinne Eeg, Roger Neumann (USA), Bobo Moreno, Birthe Kjær, Niels Jørgen Steen, Robben Ford (USA), Veronica Mortensen, Mike Andersen, Søren Sko og Dorthe Gerlach.

Medvirkende

Martin Brygmann, solist
Freja Würtz, gæstesolist

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.