Nikolaj Nørlund med strygere

Lad dig bevæge af en unik koncert med Nikolaj Nørlunds poetiske sange akkompagneret af strygere og Steppeulv-vinderen Adi Zukanovic på klaver.
mh_noerlund_1920x870px.jpg
20. oktober 2018 kl. 20:00
DKK. 200,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Nikolaj Nørlund tager nu første gang på turné med sangene fra hans to seneste albums, som de orkesterbårne ViLLA og Skamskudte fugle indspillede med Copenhagen Phil. Til oktober kan han opleves i Musikkens Hus sammen med pianist og arrangør Adi Zukanovic og Trio ViLLA.

"Vi er utroligt glade for endelig at kunne præsentere de her sange, som vi har arbejdet så længe på og er så stolte af. De kan noget helt særligt, som er mindst lige så stærkt i den kammerversion, vi kommer med. Det glæder vi os til at vise frem. Og så kommer selvfølgelig også nogle af de gamle sange i nye versioner på sætlisten. Det bliver en fest!", udtaler Nikolaj Nørlund.

ViLLA (2016) og Skamskudte fugle (2017) er et møde mellem moderne dansk sangskrivning og den brede orkesterklang, og resultatet er såvel filmisk og dramatisk, som det er helt unikt.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.