Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken
mh_loungebar_1920x870px.jpg (1)
06. oktober 2018 kl. 22:00
Gratis entré loungebaren åbner kl. 22 og musikken går på umiddelbart efter aftenens andre koncerter i huset.

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er gratis adgang og gratis musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

Om Gregers

Med base i Aalborg arbejder Gregers internationalt som sangskriver med udgivelser og samarbejder i bl.a. USA, Tyskland, Sydkorea og Japan. Som artist turnerer han med både solo-shows, DJ-trio og med sit seks mand store band. De seneste par år er der i gennemsnit spillet 150 live-koncerter om året i alt – lige fra Boxen under håndbold-VM 2015 foran et publikum på 12.000 til mindre spillesteder og festivaler med pumpende klubstemning. I januar 2018 besøger Gregers Seoul i Sydkorea med to udsolgte shows som opfølger på sit lokale gennembrud med to mio. streaminger, radio airplay og forsider på de største, koreanske streaming-platforme.

Publikum inviteres med ind i et festligt univers med dansevenlige sange, som bygges op af blandingen mellem nu disco, soul-pop & funk, serveret med elektroniske elementer. De seneste års arbejde har blandt andet resulteret i airplay herhjemme på både P3, P4, P6 og P7, blandt andet som P4’s hit-tip i december 2017. I udlandet har Gregers’ musik fået spilletid på Radio BBC i England, nomineringer ved Scandinavian Soul Awards i Stockholm, live optrædener på tv, sangskrivning i New York og Los Angeles samt et stigende streamingtal på Spotify (pt. en million samlet på kataloget). Gregers er mere aktuel end nogensinde før.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.