Musikkens Udvalgte

Musikkens Udvalgte er loungekoncerter i Musikkens Hus med nogle helt særlige talenter, som vi spår en stor fremtid inden for musikken
mh_loungebar_1920x870px.jpg (2)
16. november 2018 kl. 22:00
Gratis entré loungebaren åbner kl. 22 og musikken går på umiddelbart efter aftenens andre koncerter i huset.

Musikkens Udvalgte er et uformelt koncept, hvor vi giver vores gæster mulighed for en ekstra oplevelse efter forskellige koncerter i huset.

Der er gratis adgang og gratis musik – også selvom man ikke har været til koncert tidligere på dagen.

Vi glæder os til at forkæle dig med uformel, hyggelig loungestemning med udsigt over fjorden og ikke mindst håndplukkede, lokale kunstnere.

Ginne Marker er født og opvokset i Aalborg, hvor hun i 2016 modtog ”Aalborg Kommunes Kultur- og Talentpris”, vandt Skråens Band Battle og fik titlen ”Årets Nordjyske Sangskriver” i 2017, og for nylig blev hun tildelt "Klaverstemmerens Musikpris 2018". 

Om Ginne Marker

Det 23-årige nordjyske talent peger med sin historiefortællende lyrik og sit harmoniske overblik tilbage mod en tidlig blanding af amerikansk vokaljazz og soul og refererer derudover også til andre genrer som blues, folk og singer-songwriter.

Med afsæt i denne ældre stil formår hun stadigvæk at blande stemninger og historier ind fra sin samtid og er således et spændende take på en moderne jazzsangerinde.

 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.