Musikkens Tons

Musikkens Hus inviterer i foråret til lærerige og sjove dage for børn, når vi fortsætter vores børnekoncept Musikkens Tons. Denne gang skal børnene lære, hvordan de bruger deres krop som instrument og høre vokalgruppen Stockmann Stage give nyt liv til kendte børnesange.
mh_stockmann_stage.jpg
11. marts 2018 kl. 14:00
Dkk. 75,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Om konceptet Musikkens Tons

Musikkens Hus inviterer til en række aktive dage med leg og oplevelser for hele familien. Til Musikkens Tons skal vi til koncert, men vi skal også inddrages aktivt i forskellige sjove aktiviteter, så vi får musikken helt ind under huden. Der bliver masser af sjov for hele familien, og hver gang laver vi nye og spændende ting.  

Dagens program

Kl. 14.00 Workshop: Tinge-linge-later
Vidste du, at kroppen kan bruges som instrument? Vi skal spille Tinge-linge-later på et helt ny måde. Den bliver nemlig det store finalenummer, som vi skal spille for de voksne til sidst! 

Kl. 14.20 Kort pause

Kl. 14.30 Koncert med Stockmann Stage
Vi skal høre en masse gode børnesange og selvfølgelig lave det store finalenummer alle sammen! 

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 5-10 år. 

Om Stockmann Stage

Alle kender klassikeren "Lille Peter Edderkop", men hvor mange ved, at sangen rummer intet mindre end 12 vers om Peters rejse rundt i verden? Hele børnesangskatten er fantastisk fascinerende - tænk dig, at alle de sange er blevet overleveret fra generation til generation. At din mor har lært dem af sin mor, som har lært dem af din bedstemor, som har lært dem af sin mor... :) Stockmann Stage er dykket ned i den danske børnesangskat og udfører sangene i flerstemmige, nyfortolkede versioner. Alt fremføres a cappella med stemmen og kroppen som eneste instrumenter.

Stockmann Stagegår meget op i at inddrage publikum, når de optræder. Det kan være, at børnene skal marchere som tinsoldater, lave truttelyde som en elefant, klappe eller synge med på en bestemt rytme. Børn og forældre får på egen krop lov at afprøve bodypercussion. En koncert med Stockmann Stage vil også præsentere publikum for en masse nyt tekstmateriale på de sange, de troede, de kendte så godt ;)

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.