Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh-ovrefoyer_hd-2-kopi.jpg (2)
06. maj 2018 kl. 15:00

Musikkens Hus arrangerer hen over foråret tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange.

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens De Rytmiske Unoder og Støvringkoret slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage. 

Om korene

De Rytmiske Unoder og Støvringkoret er begge to kor, hvis repertoire spænder bredt med en kraftig hældning til rytmisk musik.

De Rytmiske Unoder holder til i Skørping og ledes med utrættelig energi, humor og faglig dygtighed af Lene Grønbech. 

Støvringkoret holder til i Støvring og ledes på samme vis af Inge Brink Nielsen.

Til denne lejlighed har korene valgt at slå sig sammen for at give publikum en ekstra spændende oplevelse med et stort og velsyngende kor, og desuden synger hvert kor sange fra deres eget repertoire.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.