Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh-ovrefoyer_hd-2-kopi.jpg (9)
02. december 2018 kl. 15:00
Gratis

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Gospelkoret Shine slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Gospelkoret Shine er et af Nordjyllands store gospelkor med mere end 40 sangere. Koret ledes af Annemarie Jensen og har sin base i Baptistkirken i Nørresundby.

Gospelkoret Shine har netop fejret sit 20 år jubilæum og koret har gennem årene holdt gospelworkshops, gospelgudstjenester og koncerter i mange forskellige sammenhænge i hele Nordjylland.

Korets repertoire er en god blanding af sprudlende, energiske gospelsange og stille mere eftertænksomme gospelballader, ligesom koret har et bredt julerepertoire.

Gospelkoret Shine har sit navn, fordi vi gerne med vores sang vil sprede lys og glæde. Når vi holder koncert eller deltager i andre arrangementer, har vi et motto om, at både vi og vores tilhørere går gladere hjem, end vi var da vi kom. Det er også vores håb og ønske, når vi synger for til Musikkens Fællessang d. 2. december.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.