Mnozil Brass

Det er en stor fornøjelse for Musikkens Hus igen at byde velkommen til det kontroversielle ensemble af mæssingblæsere Mnozil Brass, der var på programmet første gang, da huset åbnede i 2014. Det bliver med garanti ikke kedeligt.
mh_mnozil_brass.jpg
29. september 2018 kl. 19:30
Dkk. (1) 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Nu får du mulighed for at opleve musikkens svar på Monty Python, når Mnozil Brass giver dig et musikalsk stand-up-show, som ikke kan forklares med ord. Det skal opleves med egne øjne, ører og lattermuskler. Navnet på deres nyeste show, ”Cirque”, er da også helt i tråd med orkestrets dna, det er nemlig præcis et cirkus af skøre indslag og ikke mindst musikalske finurligheder, der vil udspille sig for dig, når de indtager Koncertsalen.

Om Mnozil Brass

Mnozil Brass består af syv østrigske messingblæsere, som i 1993 fandt sammen, da de alle studerede musik på Wiens Musikkonservatorium. ”Gasthaus Mnozil”, som er navnet på den lokale restaurant overfor Musikkonservatoriet, har lagt navn til ensemblet, da det blev mødestedet, hvor gruppen samledes og udfoldede sig musikalsk – et frit, muntert og ”øl- tørstigt” miljø.

Siden 2000 har de været ekstremt produktive, idet de har produceret et nyt show stort set hvert år. Deres musik appellerer til alle aldre og omfatter genrer fra jazz og pop til opera alt sammen krydret med en god portion underholdning. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.