En aften med Mads & Monopolet

Med flere end én million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet ét af Danmarks mest populære radioprogrammer. Nu forlader de æteren for en enkelt aften og rykker ind på scenen i Musikkens Hus.
mh_mads_og_monopolet.jpg
27. oktober 2018 kl. 20:00
Dkk. (1) 350,- (2) 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Mads Steffensen og hans monopol har gennem 15 år løst lytternes dilemmaer i radioen. Nu tager han sit monopol bestående af Sofie Linde, Uffe Buchard og Nicolaj Kopernikus under armen og løser publikums dilemmaer i Koncertsalen.

Nærværet og den specielle lørdagsstemning breder sig fra scenen og giver en helt unik oplevelse for publikum, der overværer diskussionerne om hverdagens dilemmaer om alt fra engangsknald til bleskift, mens radiomikrofonerne er fjernet, og den røde liveknap over hovedet på monopolet i Aalborg er slukket.

Dit dilemma diskuteres

Mads og Monopolet tager denne aften dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.

 Dermed har du som publikum en unik mulighed for, at det netop er dit dilemma, som Sofie Linde, Uffe Buchard og Nicolaj Kopernikus under kyndig ledelse af Mads Steffensen tager op til problemløsning denne aften i Musikkens Hus.

Som sædvanligt er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de ikke har nogen aktier i dem. Til gengæld er monopol-deltagerne kendt for at sige deres uforbeholdne mening.

Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet rykker ud af DR Byen og knuser publikums dilemmaer på scenen i Musikkens Hus.

Bemærk – ingen radiosending.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.