Madeleine Peyroux

Når den amerikanske singer-songwriter Madeleine Peyroux indtager scenen i Musikkens Hus, så er det med et helt nyt album
mh_madeleinepeyroux_1920x870px.jpg
16. november 2018 kl. 20:00
Dkk. 400,- inkl. gebyr Loungebar efter koncerten NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det bliver en ganske særlig aften for især jazz- og bluesfans, når verdensstjernen Madeleine Peyroux lader sin smukke vokal fortælle historier gennem musikken.

I Musikkens Hus indtager hun scenen med helt nyt materiale.

”Anthem”, der allerede bliver kaldt et personligt mesterværk, udkommer i august 2018. Et album, som hun har skrevet sammen med et overflødighedshorn af store sangskrivere/musikere som for eksempel Patrick Warren (der blandt andet har arbejdet sammen med Bonnie Raitt, Bob Dylan, Bruce Springsteen og Red Hot Chilli Peppers), Brian Macleod (Leonard Cohen, Tina Turner) og David Baerwald (Joni Mitchell, Sheryl Crow).

Madeleine Peyrouxs stil er blevet sammenlignet med Billie Holidays. Hendes vokal er forførende og intens. Publikum suges ind i Madeleine Peyrouxs særlige, melodiske univers.

 Da hun sidste sommer besøgte Aarhus Jazz Festival fik hun følgende ord med på vejen af én af festivalens dedikerede jazzanmeldere, Kenth Kjeldgård Nielsen: 

”Stemmen og fraseringerne leder ofte tanken hen på Billie Holiday – men var der ikke også lidt Norah Jones og en anelse Patsy Cline? Er det jazz? Er det blues? Er der ikke noget country over det?

Jo til det hele. Madeleine Peyroux's repertoire ligger i det dér grænseområde. Denne aften var det de melankolske sange, dem med en snert af "the blues", der var på repertoiret. Men med anelser af western-swing og rock-a-billy. Men det hele fremført sublimt, næsten underspillet. Det var et tight set-up. Bassen og guitaren supplerede og antydede, men det var Madeleine Peyroux stemme, der styrede”.

Særligt det nye album er meget visuelt og fortællende. Det tryllebinder publikum i et fast greb – man kan ikke vente med at høre mere: Glæd dig! 

Koncerten er på programmet i Musikkens Jazzklub - fire stærke jazzoplevelser med rabat samt andre medlemsfordele.

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.