Love Actually in Concert

Gør dig klar til at gense den mest livsbekræftende juleklassiker af dem alle. Musikkens Hus sikrer julestemningen, når vi forvandler koncertsalen til ”Musikkens Biograf” og viser Love Actually med live symfoniorkester.
mh_loveactually_1920x870px.jpg
15. december 2018 kl. 17:00
Dkk. 300,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Det er én af de film, man bare skal se, før det kan blive rigtig jul.

Love Actually er en stjernespækket film fra 2003, der elegant former forelskelsens sårbarhed og intelligent, grotesk humor til en perle af julemagi.

Filmen foregår i London i december, hvor forskellige mennesker på godt og ondt er ramt af kærlighed: Der er den nyvalgte premierminister, den lille, livskloge purk, det kiksede sandwichbud og den udbrændte rockstjerne

Fælles for dem alle er, at de skal tage nogle chancer, og der står meget på spil. Det resulterer i en stribe af situationer og følelser, som de fleste af os kan nikke genkendende til – lige fra hæsblæsende eufori til total ydmygelse.

Glæd dig til at opleve Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant, når Musikkens Hus skruer helt op for julestemningen og viser Love Actually med live symfonisk besætning i Koncertsalen med de røde stole og snehvide vægge.

Orkestret

På scenen vil ét af Europas førende symfoniorkestre - Czech National Symphony Orchestra – fremføre musikken live. Det tjekkiske orkester har bl.a. arbejdet med store navne som Sting, George Michael, Natalie Cole og selveste Plácido Domingo. Nu sikrer de julestemningen i Musikkens Hus med den smukke musik fra Love Actually. 

Musikkens Hus har helt eksklusivt fået rettighederne til at vise Love Actually in Concert i Sydnorge og Danmark.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.