Loungebar

Nyd den hyggelige loungestemning med en drink eller kold øl og god musik i Øvre Foyer. Aftenens solist er R.NOOR, der er spået som en af Danmarks mest lovende upcoming artister.
mh_loungebar.jpg (2)
14. april 2018 kl. 22:00
Fri entré

“Allerede når fingrene rører strengene bliver man ramt. Hendes guitarlyd må være indstillet på "hjertefrekvens", for den går i hvert fald lige i kulen.” - GAFFA.

Rodløse R.NOOR er spået som en af Danmarks mest lovende upcoming artister og med over 300 koncerter spillet siden 2013, har hun cementeret sig selv som en sangskriver, der mener det mere end alvorligt.

Musikken er skrevet ud fra følelserne om ikke altid at høre hjemme i hverken by eller kærlighed. Sangskrivningen er ærlig og dybtfølt med et tydeligt afsæt i det veludførte guitarspil. 

Hun har opvarmet for Mads Langer, Tina Dickow, Søren Huss, Marie Key, Allan Olsen, Dúné, Sanne Salomonsen, Signe Svendsen, Ida Gard, m.fl. I 2014 var hun stand-in for Marie Key på sangen “Gå Med Dig” da Nephew besøgte Skovdalen i Aalborg. I foråret 2017 spillede hun i vores Koncertsal, under TV2 Nords show "Årets Nordjyde" på direkte TV.

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.