Kronprinsparrets Priser 2018

Når ekstraordinære indsatser inden for kunst, kultur og socialt arbejde skal hædres med Kronprinsparrets Priser, kommer det endnu en gang til at foregå i Musikkens Hus.
mh_1920x870px.jpg
24. november 2018 kl. 21:00
Dkk. 425,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Kronprinsparrets Priser afholdes hvert år i skiftende danske byer, og i år vender prisuddelingen tilbage til Aalborg. Her vil D.K.H Kronprinsen og Kronprinsessen indtage scenen i Musikkens Hus og hædre fremragende præstationer inden for kunst, kultur og sociale indsatser. Sidste gang Kronprinsparrets Priser blev afholdt i Aalborg var åbningsåret for Musikkens Hus i 2014.

Showet produceres i samarbejde med DR og sendes live på DR1 lørdag den 24. november kl. 21.00.

Priserne

Kronprinsparrets Priser 2018 bliver som de foregående år en festlig aften med kunstneriske indslag centreret omkring Kronprinsparrets overrækkelse af fire priser. Modtagerne af Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris bliver først afsløret i Musikkens Hus den 24. november, mens de to stjernedryspriser bliver offentliggjort i perioden op til prisuddelingen.

Om Kronprinsparrets Priser

Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde. Læs mere om Kronprinsparrets Priser på www.bikubenfonden.dk/kronprinsparrets-priser

 

Arrangør: DR og Bikubenfonden

Bemærk: Der kan forekomme begrænset lyd- og udsyn pga. tv-produktion, og da det er en live tv-udsendelse skal publikum være på plads i salen kl. 20.45.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.