Jutlandia Saxofon Kvartet

Oplev et af de mest attraktive ensembler i det danske musikliv til en skøn blanding af klassiske perler med værker af bl.a. Brahms, Stravinsky og Piazzolla.
mh_jutlandia_saxofon_kvartet.jpg
08. april 2018 kl. 15:00
Gratis

Jutlandia Saxofon Kvartet blev etableret i 1996 af tre af ensemblets nuværende medlemmer. Kvartetten spiller et meget bredt og varieret repertoire, der strækker sig fra saxofonkvartettens originalrepertoire over helt nye værker, ofte skrevet til kvartetten, og til dristige bearbejdelser af klassiske storværker, som f.eks. Mussorgskys ”Udstillingsbilleder”, Bachs ”Johannespassion”, Brahms ”Haydn-variationer” mm.

Henriette Jensen - Sopransaxofon

Som solist har hun opført Jacques Ibert's Concertino da Camera, Lou Harrison's Carnish Lancaran og flere værker af Piazolla. Desuden har hun uropført en saxofonkoncert skrevet til hende af komponisten Matthew Frandsen sammen med Århus Sinfonietta.

Kasper Hemmer Pihl - Altsaxofon

Udover Jutlandia Saxofon Kvartet, som han er medgrundlægger af, er han en aktiv kammermusiker i forskellige sammenhænge, bl.a. ensemblerne 4Reeds, Pihl & Schelling, Duo Ixtlan m.fl. Som solist har han opført værker af Glazunov, Jarnum, von Koch og senest med Århus Sinfonietta en nyskrevet koncert for barytonsaxofon og ensemble af by Jexper Holmen.

Michael H. Lund - Tenorsaxofon

Michael var med til at grundlægge Jutlandia Saxophone Quartet i 1996, men er også meget aktiv i duoen Saxofon & Orgel med organisten Randi Morthensen. Han er en meget respekteret og efterspurgt ensemblespiler i de danske landsdelsorkestre.

Florián Navarro - Barytonsaxofon

Argentinske Florián er en tusind-kunstner, der behersker allehånde stilarter og er flittigt brugt både som saxofonist og klarinetist i en bred vifte af genrer hos symfoniorkestre, bigbands, tango-ensembler, ny-musik gruppe og Jutlandia Saxofon kvartet, som han var med til at grundlægge.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.