Joseph Calleja

Oplev en af verdens mest efterspurgte tenorer synge berømte, italienske arier, når Musikkens Hus åbner dørene til en uforglemmelig aften med den maltesiske verdensstjerne, tenoren Joseph Calleja. Til koncerten i Musikkens Hus akkompagneres han af Aalborg Symfoniorkester.
mh_calleja.jpg
06. december 2018 kl. 19:30
DKK. (1) 600,- (2) 500,- NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Pressen skrev:

★★★★★★

"Calleja, der har besøgt både Aarhus og København før, og som nu, i en alder af 39 år og med fem album i bagagen, har cementeret sin position som vor tids Pavarotti."
- Politiken

★★★★★★

"Den maltesiske Joseph Calleja væltede salen med verdens varmeste tenorstemme Tivoli i et virilt brus af franske og italienske operaarier" ... "O Sole mio. Pavarotti har fundet sin overmand her. Tak, Calleja for en kæmpeoplevelse"
- Jyllands-Posten

Om Joseph Calleja

Joseph Calleja regnes blandt sin generations førende tenorer og er af anerkendte kritikere sammenlignet med legender som Pavarotti og Gigli. Han er født på Malta i 1978 og begyndte at synge som 16-årig. Som bare 19-årig debuterede han i Verdis Macbeth på teatret i Gozo på Malta, og i de følgende år fik Joseph Calleja øget international opmærksomhed som vinder og prismodtager i en række sangkonkurrencer: Hans Gabor Belvedere sangkonkurrencen i Wien (1998), Caruso sangkonkurrencen i Milano (1998) og Plácido Domingos Operalia-konkurrence (1999).

Joseph Calleja har en trofast, dansk fanskare, ikke mindst på grund af sin præstation som hertugen i Verdis opera Rigoletto på Det Kongelige Teater så tidligt som i 2002. Hans navn er i dag at finde på plakaterne i førende europæiske og amerikanske operahuse, ikke mindst Metropolitan-operaen i New York.

Med sig på scenen i Musikkens Hus har han Aalborg Symfoniorkester under ledelse af dirigent Ramón Tebar.

Om Ramón Tebar

Ramón Tebar har arbejdet sammen med verdensstjerner som Montserrat Caballé, Plácido Domingo, Joshua Bell, Angela Gheorghiu, Roberto Alagna, Gautier Capucon, Maria Guleghina, Ben Heppner and Renata Scotto.

Som den første spanske dirigent for et amerikansk operahus, er Ramón Tebar i dag musikdirektør for the Florida Grand Opera.

Bag sig har han en lang karriere, der tæller produktioner som La Bohème, Così fan tutte, Tango, Maria de Buenos Aires and La tragédie de Carmen, og han har stået i spidsen for flere store værker som Carmen på Teatro Municipal de São Paulo, Brazilien, Madama Butterfly på Cincinnati Opera, Miami og La Traviata, A Coruña, Spanien. Han har gæsteoptrådt med blandt andre Palm Beach Symphony, Orquesta Nacional de España, Orquesta de Bilbao, Orquesta Principado de Asturias, Sinfónica Nacional de Perú. Han har modtaget adskillige priser i Frankrig, Italien og Spanien, og det spanske nationale medie “Marca España” har optaget ham i sin betegnelse over 100 internationalt anerkendte spaniere.

Medvirkende

Joseph Calleja, tenor
Ramón Tebar, dirigent
Aalborg Symfoniorkester

Bemærk: Ingen teleslynge. Det er en helt igennem akustisk koncert, og derfor er der ingen forstærkning.

 Koncerten er muliggjort med støtte fra:

Augustinus Fonden Logo Rgb

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.