Jerusalem Kvartetten

De er blandt verdens bedste strygekvartetter med optrædener i prestigefyldte huse, som Wigmore Hall og Louvres auditorium på cv’et. Nu gæster de Musikkens Hus med et spændende program, der byder på både Beethoven og Bartok.
mh_jerusalem.jpg
21. februar 2018 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

"Passion, præcision, varme, en guldblanding: disse er varemærkerne for denne fremragende israelske strengkvartett." - New York Times 

Jerusalem Kvartetten er et ungt ensemble, som siden deres debut i 1996 har fået etableret en strålende karriere med optrædener på alle de store koncertsteder i Europa og USA samt opnået et ry som én af verdens allerbedste strygekvartetter.

Kvartetten består af fire israelske musikere, violinisterne Alexander Pavlovsky og Sergei Bresler, bratschisten Ori Kam og cellisten Kyril Zlotnikov, der alle har en betydelig karriere som solister og undervisere ved siden af deres virke som kammermusikere. Gennem 20-års intenst samarbejde har de udviklet den særlige varme og fyldige lyd og den perfekte balance mellem stemmerne, som er karakteristisk for Jerusalem Kvartetten. De har en eksklusiv kontrakt med pladeselskabet Harmonia Mundi, for hvem de har indspillet en lang række CD’er, bl.a. alle Haydns strygekvartetter og Schuberts ”Der Tod und das Mädchen”, som er blevet belønnet med adskillige internationale priser.

Program

Ludwig van Beethoven: Kvartet nr. 11 i f mol, opus 95 (Quartetto serioso).
Béla Bartok: Kvartet nr. 1 i a mol, opus 7.
Ludwig van Beethoven: Kvartet nr. 16 i F dur, opus 135

Koncerten er arrangeret i et samarbejde mellem Aalborg Kammermusikforening og Musikkens Hus og er et led i en serie af koncerter med nogle af verdens betydeligste strygekvartetter, som arrangeres over to sæsoner, og som allerede har budt på en flot koncert med Borodin Kvartetten i oktober 2017.  

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.