Jacob Fischer og Cæcilie Norby - X-mas Friends

Danmarks førende jazzguitarist Jacob Fischer, der er blandt de mest prisvindende, danske musikere, har de sidste tre-fire år skabt en tradition for at tage på julejazz-turné. I år er turen kommet til Musikkens Hus, hvor han får selskab af jazzdronningen Cæcilie Norby.
mh_nordby_fischer_1920x870px.jpg
15. december 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Jacob Fishers eminente guitarspil har vagt respekt og anerkendelse langt udover landets grænser og resulteret i en international karriere med turneer og indspilninger overalt i verden. Herhjemme slog han for alvor sit navn fast, da han blev medlem af Svend Asmussens kvartet. Sidst Jacob Fischer stod på scenen i Musikkens Hus var netop til en yderst mindeværdig hyldestkoncert for Svend Asmussen, som mange sikkert husker.

På scenen får Jacob Fischer fornemt selskab af Danmarks jazzdronning Cæcilie Norby. Hun er blevet sammenlignet med så store navne som Monica Zetterlund, Dinah Washington og Aretha Franklin, og hendes sang kan spænde fra det romantiske til det prosaiske, fra det sårbare til det kraftfulde, og hele tiden er hendes improvisatoriske evner fremragende.

Koncerten byder på friske udgaver af kendte og elskede julemelodier, bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige "Christmas Song", et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af "White Christmas" samt nogle velvalgte, danske klassikere.

Koncerten er på programmet i Musikkens Jazzklub - fire stærke jazzoplevelser med rabat samt andre medlemsfordele

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.