Jacob Fischer og Cæcilie Norby - X-mas Friends

Danmarks førende jazzguitarist Jacob Fischer, der er blandt de mest prisvindende, danske musikere, har de sidste tre-fire år skabt en tradition for at tage på julejazz-turné. I år er turen kommet til Musikkens Hus, hvor han får selskab af jazzdronningen Cæcilie Norby.
mh_nordby_fischer_1920x870px.jpg
15. december 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Jacob Fishers eminente guitarspil har vagt respekt og anerkendelse langt udover landets grænser og resulteret i en international karriere med turneer og indspilninger overalt i verden. Herhjemme slog han for alvor sit navn fast, da han blev medlem af Svend Asmussens kvartet. Sidst Jacob Fischer stod på scenen i Musikkens Hus var netop til en yderst mindeværdig hyldestkoncert for Svend Asmussen, som mange sikkert husker.

På scenen får Jacob Fischer fornemt selskab af Danmarks jazzdronning Cæcilie Norby. Hun er blevet sammenlignet med så store navne som Monica Zetterlund, Dinah Washington og Aretha Franklin, og hendes sang kan spænde fra det romantiske til det prosaiske, fra det sårbare til det kraftfulde, og hele tiden er hendes improvisatoriske evner fremragende.

Koncerten byder på friske udgaver af kendte og elskede julemelodier, bl.a. sangeren Mel Tormes dejlige "Christmas Song", et medley fra Disneys Juleshow, en heftig bebop udgave af "White Christmas" samt nogle velvalgte, danske klassikere.

Koncerten er på programmet i Musikkens Jazzklub - fire stærke jazzoplevelser med rabat samt andre medlemsfordele

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.