Jacob Bellens

Glæd dig til en stemningsfuld koncert, når den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens gæster Musikkens Hus med akustisk trio
17_05tm_bellens_2426x1365px.jpg
03. november 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr Koncerten er siddende NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere. Nu annoncerer Bellens, som bl.a. er kendt fra Murder og I Got You On Tape, at han i efteråret spiller en række fortrinsvis akustiske koncerter med cello, bas og klaver på scenen.

Her kan publikum glæde sig til nogle særlige koncertoplevelser, hvor Jacob Bellens spiller udvalgte sange fra sin lange musikalske karriere samt giver en forsmag på nyt uprøvet materiale, som er udvalgt til lejligheden. Han siger selv:

”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket.”

Om Jacob Bellens

Jacob Bellens udgav sit fjerde soloalbum ”Trail Of Intuition” i marts 2018 med singlerne ”One Of A Kind”, ”Renegade” og ”Trail Of Intuition”. Jacob Bellens har udgivet albums i forskellige konstellationer siden 2004, herunder tre albums med duoen Murder, fire albums som forsanger i I Got You On Tape samt fire soloplader: ”The Daisy Age” (2012), ”My Convictions” (2014), ”Polyester Skin” (2016) og senest ”Trail Of Intuition” (2018). Af anmelderne bliver han betegnet som “…én af de helt særlige og vigtige figurer i det danske musikmiljø"(Information), og hans stemme, fraseringer og sangskrivning er "... et kapitel for sig" (Politiken).

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.