HUSH - Acoustic tour

Oplev hele Danmarks HUSH i en intim, akustisk version i Vor Frue Kirke i Aalborg, hvor duoen skærer helt ind til benet og kommer tæt på publikum.
mh_hush_1920x870px.jpg (1)
09. november 2018 kl. 20:00
DKK. 255,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Efter en udsolgt tour i foråret drager HUSH på akustisk efterårs-tour med et akustisk og intimt set up, der lader publikum komme helt tæt på den populære duo og Dorthe Gerlachs smukke stemme.

HUSH er med over 100.000 solgte albums en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country. I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”, og de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR Underholdningsorkestret.

At HUSH er et band som i dén grad skal opleves live, og det blev ikke mindst cementeret i foråret, hvor bandet spillede en udsolgt og succesfuld tour ovenpå udgivelsen af deres seneste album ”SAND”, der blev udgivet i begyndelsen af 2018. Koncertanmelderne skrev:

 “Ren magi" Gaffa (fem stjerner)

“Hush flyver højere end nogensinde” Fyens Stiftstidende (fem stjerner)

“Decideret smertestillende" Aarhus Stiftstidende (fire stjerner)

“Dorthe Gerlach er et fund på en scene”  Randers Amtsavis (fem stjerner)

"Stilfærdigt glødende sange som ’Letting Go of a Dream’, ’Friends Forever’ og titelnummeret cementerer Hushs sikre greb om genren, og ’Sand’ er et troværdigt og indbydende bud på meningsfuld popmusik for voksne. Hush er tilbage i topform." Ekstra Bladet.

Det er blandt andet sange fra ”SAND”, publikum får mulighed for at opleve på den kommende akustiske tour.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.