Henrik Krogh

Bedst som du er optaget af en opgave, angribes du bagfra af to nye. Den ene kommer på mail og den anden på mobilen. Så åbner der sig en lem i loftet, og ned på skrivebordet dumper en organisationsændring. Hjemme overfaldes man frontalt af to børn, mens partneren indkalder til planlægningsmøde i samtalekøkkenet. Der er ikke noget at sige til, at mange oplever livet som ren Kung Fu!
mh_intimsalen.jpg (2)
07. maj 2018 kl. 19:00
Dkk. 264,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Alligevel er der en gruppe mennesker, som på trods af krævende og belastende jobs stortrives midt i travlheden. Deres personlige overskud er stort, og deres livskvalitet er høj – det er dem, der kaldes for de langtidsfriske. Hvordan gør de? Og måske vigtigst af alt – hvad kan vi lære af dem?

Om Henrik Krogh - stressekspert, ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder

Henrik Krogh er kendt for at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist. Han er også stresseksperten, der om nogen har været med til at udvikle nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på de danske arbejdspladser. F.eks. introducerede han for ti år siden begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark.

Henrik har 28 års professionel erfaring, og har holdt over 2000 foredrag. Han har bl.a. været rådgiver for store virksomheder som DR, SAS, Novo Nordisk, Odense Arrest, Hærens Operative Kommando, Demenscenter København og Coca-Cola, og så er han forfatter til bestselleren “Fra overlevelse til overskud” og til ”Fra Battlemind til Safemind”, der fik 6 stjerner af Berlingske Business.
Han var hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress og bliver ofte benyttet af medierne som stress- og trivselsekspert. Ikke mindst i forhold til at angribe sygefravær fra en helt ny vinkel ved at sætte fokus på dem, der næsten aldrig er syge.

Mulighed for at købe bogen "Fra Battlemind til Safemind - Trivselsstrategier til krig, krise og kærlighed" i forbindelse med din billet
Henrik Krogh har beskæftiget sig med mennesker, der stortrives i verdens mest stressende, hårdeste og farligste job. Han har fundet ud af, at de har tre værktøjskasser til at klare deres udfordringer: En til hverdagens travlhed, en til perioder med stress og en til livet i BATTLEMIND. Med cases, viden om trivselstoffer i hjernen og en god portion humor fortæller Henrik Krogh, hvordan vi skifter til SAFEMIND, samler kræfter og bliver os selv igen. Hvis du ønsker bogen med din billet, skal du i næste trin blot vælge billettypen, der inkluderer bogen for KUN 66,- kr. ekstra.

Henrik holder foredrag ud fra strategien ”Humor, håb og handlekraft, og har en unik evne til at kunne forklare komplicerede og følsomme emner, så alle kan forstå det, og ikke mindst bruge det efter foredraget - så rigtig god fornøjelse :-)

Arrangør: Tikko

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.