Harry Potter II

Eventyret vender tilbage til Musikkens Hus med anden del i Harry Potter-serien
unknown.jpeg
26. marts 2018 kl. 19:00
Dkk. (1) 430,- (2) 380,- (3) 330,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Musik, magi og film smelter sammen til en fortryllende forestilling om Harry Potter. Czech National Symphony Orchestra sidder klar til at bringe magien til live, når de -  under ledelse af dirigent Shih-Hung Young - spiller John Williams uforglemmelige musik til Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™, mens filmen ruller over det store lærred.

I Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer™ får eventyret for alvor vinger, med flyvende biler, fjendtlige træer og en mystisk husalf, der dukker op af det blå for at advare Harry. På Hogwarts venter der Ron, Hermione og Harry et nervepirrende og hårdt skoleår, der indledes med en bloddryppende advarsel om, at porten til Hemmelighedernes Kammer er begyndt at åbne sig. 

Filmen afspilles med engelsk tale og danske undertekster.
Præsenteret af Musikkens Hus, CineConcert og Warner Bros. Consumer Products.

Målgruppe: Fra 11 år. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.