Gustav Piekut

Der er dømt klaverspil fra øverste hylde, når det unge stjerneskud Gustav Piekut gæster Musikkens Hus med et program, der byder på smukke værker af Debussy og Beethoven.
_gustav_piekut.jpg
09. april 2018 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Om Gustav Piekut

Den blot 22-årige Gustav Piekut er et nyt dansk klaverfænomen med adskillige priser fra internationale klaverkonkurrencer i bagagen. Senest ved Aarhus International Piano Competition 2017, hvor han foruden tre særpriser vandt 2. prisen i hovedkonkurrencen. I maj 2015 var han den yngste semifinalist samt vinder af specialprisen for den bedste fortolkning af et Mozart-værk i Dublin International Piano Competition. I februar 2016 vandt han "The Golden Parnassus" - den højeste pris ved the International Piano Forum i Sanok, Polen.

Han debuterede som blot 12 år gammel med Sønderjyllands Symfoniorkester og har siden givet adskillige koncerter i Danmark, Tyskland, Litauen, Irland og flere lande. Han støttes af flere fonde, heriblandt Augustinus-Fonden, der har stillet et Steinway & Sons-flygel til rådighed for ham under studierne. Derudover er han stipendiat ved den tyske 'Studienstiftung'. Han studerer nu hos Prof. Klaus Helwig på Universität der Künste i Berlin. 

Koncerten er arrangeret af Aalborg Kammermusikforening i samarbejde med Musikkens Hus.

Program

Claude Debussy: 12 Preludier. Bog II
Ludwig van Beethoven: 33 forandringer over en vals af Diabelli, opus 120 (Diabellivariationer).

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.