Margrete Grarup & Kaare Norge

Oplev den nordjyske sangerinde Margrete Grarup og guitaristen Kaare Norge i Musikkens Hus
mh_intimsalen.jpg (6)
06. april 2018 kl. 16:30
Dkk. 100,- med Ordkrafts endagsbillet eller partoutbillet á kr. 200,-

Kaare Norge har solide rødder i den klassiske musik og Margrete Grarup har vundet stor respekt som blandt andet jazz- og gospelsanger. De understreger årets nordiske tema på Ordkraft med sange og melodier med nordiske rødder og af nordiske digtere, hvor litteratur og teksterne i høj grad er i fokus.

Samarbejdet mellem de to unikke kunstnere begyndte egentlig med et ”like” på Facebook. Kaare Norge syntes godt om en video, som Margrete Grarup havde lagt op på sin profil, hun kontaktede ham, de mødtes og blev hurtigt enige om at etablere et stærkt kunstnerisk samarbejde.

De er begge i løbet af deres lange karrierer aldrig veget tilbage for at gå nye og anderledes kunstneriske veje - og det er, hvad de nu gør sammen med base i et repertoire, der består af deres akustiske versioner af nordiske sange. Det er meget svært at sætte deres stil i bås. Den er et dynamisk crossover mellem mange genrer, som de smelter sammen i egne versioner og har bl.a. komponeret ny musik til Tove Ditlevsens digte.

Arrangementet er i samarbejde med Ordkraft 2018, som foregår torsdag d. 5. april, fredag d. 6. april og lørdag d. 7. april i Nordkraft i Aalborg. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.