Goran Krivokapic

Han sætter nye standarder for teknisk virtuositet og skaber karakteristiske fortolkninger af nyt og gammelt, og netop det gør ham til en førende klassisk guitarist på den internationale scene. Glæd dig til at opleve Goran Krivokapic i Musikkens Hus som en del af Aalborg Internationale Guitarfestival.
mh_goran_krivokapic.jpg
16. marts 2018 kl. 19:30
Dkk. 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Som 14-årig vandt han sin første internationale konkurrence, efterfulgt af 18 mere, herunder de prestigefulde konkurrencer “Guitar Foundation of America”, Canada og “Dr. Luis Sigall International Competition of Musical Performance”.

Som solist har han optrådt med mange forskellige symfoniorkestre, herunder Moskvas symfoniorkester Russian Philharmony, Turin Filharmonikerne og Beograd Filharmonikerne. Han har undervist og afholdt workshops på flere universiteter, blandt andet Grieg Academy i Norge, State University of New York, Florida State University, Conservatorium Maastricht og mange flere.

Goran Krivokapics fokuserer i sin musik på at udvikle nye arrangementer til klassisk guitar, for eksempel ved at sammensætte barok og klassisk musik med nutidige komponister, såsom Gerard Drozd og Hendrik Hofmeyr. Både Drozd og Hofmeyr har dedikeret store dele af deres solo- og kammermusik til at arbejde med Krivokapic. Som kammermusiker er han en del af Montenegrin Guitar Duo sammen med Danijel Cerovic.

Om Goran Krivokapic

Goran Krivokapic er født i 1979 og startede som 8-årig sin musikalske uddannelse på Music School of Herceg Novi, Montenegro. I dag er han gæsteprofessor på Luca School of Arts in Leuven, Belgium, og professor på Fontys School of Fine and Performing Arts i Tilburg, Holland.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.