FOOL

Den danske duo FOOL er klar til at indtage Musikkens Hus med deres fængende melodier og svævende popunivers
fools_slider_1920x870px.jpg
01. november 2018 kl. 20:00
Dkk. 175,- inkl. gebyr. Koncerten er stående. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Nu får fans af FOOL endelig mulighed for at opleve den energiske duo live, når de gæster Musikkens Hus i efteråret 2018.

Med deres seneste singler ”Outcast” og ”Strapped” har FOOL for alvor markeret sig på den danske musikscene. Singlerne har haft hyppig rotation på radio og opnået topplaceringer på diverse streamingtjenester med op mod 20 millioner afspilninger.  

FOOL består af sanger AÐRIAN og producer JABS, som begyndte at lave musik sammen for to år siden. AÐRIAN er den yngre, energiske og umiddelbare, mens JABS er den erfarne, lunefulde og eftertænksomme. Imellem sig har de alle redskaber, der skal til for at lave virkelig god musik. Den musikalske duo er desuden old-school-kunstneriske i deres tilgang til musikken og laver alt selv.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.