Folkeklubben

For første gang nogensinde kan du opleve landets travleste trio, Folkeklubben, ved en akustisk koncert, når de til april gæster Musikkens Hus som del af en eksklusiv turné rundt til landets flotteste og bedst-lydende koncertsale.
folkeklubben_web.jpg
07. april 2018 kl. 20:00
Dkk. (1) 295,- (2) 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Efter rundt regnet 600 koncerter og tre fuldlængdealbum ønsker Folkeklubben at prøve sig af i en mere intim, akustisk ramme. Til disse særlige koncerter, som bl.a. bringer trioen til Musikkens Hus, vil orkestret invitere gæstemusikere med på scenen. På en akustisk aften med Folkeklubben vil du opleve nye og uventede versioner af orkesterets sange og få et indblik i de filosofiske tanker og særlige historier, der knytter sig til musikken, til teksterne og til at være det måske mest turnerende orkester i landet. Om den akustiske tour siger bandet:

”Det vil blive nogle helt unikke aftner – markant anderledes fra de koncerter vi har spillet uafbrudt i de sidste 6 år. Det akustiske format og udvidelsen af bandet med flere musikere tvinger os til at gentænke sangene og det musikalske univers i nogle rammer, der kalder på fordybelse – og historiefortælling. Og hvem ved om der ikke sniger sig en fest ind også?"

Orkesterets 3. album ”Slå flint!” fra august 2016 blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange – og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange – at bandet inviterer aalborggenserne til ”en akustisk aften i Folkeklubben”.

Folkeklubben har eksisteret siden 2011 og består af Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall. Orkesteret har navn efter den første danske folk-plade ”En aften i Folkeklubben” fra 1965 med Povl Dissing, Cæsar og Per Dich.

loungebar

Efter kocnerten med Folkeklubben kan du fortsætte aftenen i Øvre Foyer, hvor vi har loungebar. Nyd den hyggelige stemning med en cocktail eller en kold øl og god musik. Aftenens solist er Daniel Joy, der lige har opvarmet for Hugo Helmig.

Læs mere om Daniel Joy.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.