Fjordjazz

Giv sommeren ekstra swing med fjordjazz. Musikkens Hus inviterer til gratis jazzkoncerter med mulighed for social dining på Musikkens Plads
mh_fjordjazz_1920x870px.jpg
14. juli 2018 kl. 18:00
Gratis

Lad os løsne slipset og slå håret ud. Fjordjazz er sommerstemning og social dining i en hyggelig atmosfære.

Om musikerne

Thomas Normann er en Aalborg-baseret pianist. Med en uddannelse i Musik fra Aalborg Universitet og MGK i Aalborg har han fødderne solidt plantet i det lokale musikmiljø. Desuden er han netop optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Thomas’ stil er en blanding af flere forskellige elementer, og der er hentet inspiration fra ældre amerikansk pop, traditionel amerikansk jazz og blues, samt nyere strømninger fra både Europa og USA.

Mads Jensen er guitarist og har siden, han var barn, udforsket adskillige aspekter af musikken, og altid med guitaren som følge. Mads’ stærke sans for harmonik og melodik udmønter sig i en yderst smagfuld lyd, både når det kommer til improvisatoriske idéer, men også når han læner sig tilbage i musikken og lader andre solister tage over.

Om menuen

Du kan løfte oplevelsen yderligere med en særlig fjordjazzmenu, der serveres som social dining.  Fjordjazz-menuen består af søkogte rejer, muslinger og grillet, spansk porchetta, og du skal booke bord i forvejen her

Menuen koster 248 kroner.

Sommer & Fjordjazz

Fire lørdage henover sommeren inviterer vi til Fjordjazz på Musikkens Plads.

Lørdag 14/7 fra 18-22 med Normann/Jensen Duo

Lørdag 21/7 fra 18 – 22 med Annemarie Jensen og Jens Fisker

Lørdag 28/7 fra 18 – 22 med Rasmus Sørensen og Uffe Markussen

Lørdag 4/8 fra 18 – 22 med Houe/Kwella Duo

Det bliver fire lørdage i absolut særklasse, og vi vil gøre vores bedste for at spille solen frem. Lykkedes det mod forventning ikke, så trækker vi ind i Musikkens Spisehus. Spisende gæster har naturligvis førsteret til pladserne.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.