Fjordjazz

mh_fjordjazz_1920x870px.jpg (1)
21. juli 2018 kl. 18:00
Gratis

Lad os løsne slipset og slå håret ud. Fjordjazz er sommerstemning og social dining i en hyggelig atmosfære.

Om musikerne

Den nordjyske sanger og sangskriver Annemarie Jensen alias Mary May Love har siden 2011 udgivet tre album og spillet en række koncerter i DK og i lande som USA, Færøerne og Tyskland.  Hun leverer en lyd af finurlig melodisk pop og blød country. Man kan forestille sig Norah Jones møder The Beatles møder Carole King.

- Der blev helt stille i studiet på vores playlistemøde i torsdag, og selv de mest garvede sad med tårer i øjnene da ”Mystery” med nordjyske Annemarie blev spillet – Alex Nyborg Madsen, P4

Jazzguitaristen Jens Fisker er også nordjyde. Han har dog boet et par år i Berlin, hvor han udforskede storbyens intense jazzscene. Sidste år udgav han sit første trioalbum (Paysage) i eget navn som Jens Fisker Trio. Det blev modtaget godt, og to af numrene blev månedens mest spillede på P8 jazz.

Han har tre album i bagagen, nævneværdigt med bandet Vulkan, som er et dansk/australsk samarbejde, der turnerer begge steder. Senest sidste år på Copehagen Jazzfestival. Han er en guitarist med mange facetter, men bebop er nok det, der betyder mest for ham og hans inspiration. 

Om menuen

Du kan løfte oplevelsen yderligere med en særlig fjordjazzmenu, der serveres som social dining.  Fjordjazz-menuen består af søkogte rejer, muslinger og grillet, spansk porchetta, og du skal booke bord i forvejen her

Menuen koster 248 kroner.

Sommer & Fjordjazz

Fire lørdage henover sommeren inviterer vi til Fjordjazz på Musikkens Plads.

Lørdag 14/7 fra 18-22 med Normann/Jensen Duo

Lørdag 21/7 fra 18 – 22 med Annemarie Jensen og Jens Fisker

Lørdag 28/7 fra 18 – 22 med Rasmus Sørensen og Uffe Markussen

Lørdag 4/8 fra 18 – 22 med Houe/Kwella Duo

Det bliver fire lørdage i absolut særklasse, og vi vil gøre vores bedste for at spille solen frem. Lykkedes det mod forventning ikke, så trækker vi ind i Musikkens Spisehus. Spisende gæster har naturligvis førsteret til pladserne.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.