Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage i Øvre Foyer. Alle er velkommen til en hyggelig dag i godt selskab.
mh-ovrefoyer_hd-2-kopi.jpg (7)
02. september 2018 kl. 15:00
Gratis

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Øland Karlekammerkor slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Øland Karlekammerkor blev stiftet i 2008 i forbindelse med genindvielsen af Oxholm Mølle, og efterhånden er vi vokset til at være knap 40 glade mænd, der i sæsonen samles hver torsdag aften i medborgerhuset på Øland (tidligere Øland Skole).

Koret ledes af Christian Vestergaard, som til daglig er pianist og organist v. Oxholm og Langeslund kirker. Øland Karlekammerkor synger først og fremmest danske sange, og den danske sangskat har en stor plads i repertoiret. Øland Karlekammerkor er et efterspurgt kor, der mange gange i løbet af året er ude at synge til koncerter, sangaftner og indslag ved fester og andre sammenkomster.

Næste fællessang

Søndag 4. november med Hjallerup Sangkor

Søndag 2. december med Aalborg Gospel United

 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.