Musikkens Fællessang

Musikkens Fællessang er blevet en elsket og besøgt koncertrække. Arrangementerne er altid gratis og afholdes på udvalgte søndage på Øvre Foyer i Musikkens Hus
mh-ovrefoyer_hd-2-kopi.jpg (8)
04. november 2018 kl. 15:00
Gratis

Musikkens Hus arrangerer hen over efteråret tre hyggelige eftermiddage med fællessang, hvor forskellige lokale kor inviteres til at synge for. De indbudte kor vælger sangene, og I kan derfor glæde jer til at høre korenes favoritsange. 

Nyd den enestående udsigt over Limfjorden fra Øvre Foyer, mens Hjallerup Sangkor slår tonen an. I pausen er der mulighed for at købe kaffe med kage.

Om koret

Hjallerup Sangkor er et firstemmigt blandet kor med 35-40 aktive medlemmer, der har en god fordeling mellem dame- og herrestemmer. 

Hjallerup Sangkors repertoire spænder vidt fra enkle danske korsatser til større værker med akkompagnement. Koret synger verdslig musik, det synger kirkemusik og evergreens, og så synger koret på mange sprog.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.