Dicte ­+ Hempler

To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i december 2018 - glæd dig til en dark & stormy oplevelse i Musikkens Hus.
mh-dicte-hd.jpg
02. december 2018 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Dicte og Hempler er tilbage i Musikkens Hus.

Med sig har de to et fællesalbum med titlen ’Uppers’.

Derudover er Claus Hempler i efteråret aktuel i tv-programmet ’Toppen Af Poppen’ - et program Dicte tidligere har deltaget i.

Dicte + Hempler har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions, sædvanligvis bakket op af guitaristen Mika Vandborg, hvor de har trukket fulde huse på de danske spillesteder. I 2012 udmøntedes det i en liveudgivelse fra en koncert i København, men 'Uppers' er deres første reelle studiealbum og en fortælling om to sjæle, der har fundet ind til en fælles smag og ægthed.

Der croones i en stemning af røg og skødesløs forglemmelse. Vejskilte peger mod Nashville og Memphis passerer revy, mens vi bevæger os - transporteret af Mika Vandborgs længselsguitarer - på et album, der består af sange, der vil gode historier og som vibrerer i et musikalsk rum, der slår gnister.

Dicte + Hempler har sammen med Mika Vandborg fundet en melodi, der slår elegante gnister på scenen!

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.