Den Nydanske Kvindekamp

Forlaget Lindhardt & Ringhof præsenterer i samarbejde med Geeti Amiri, Natasha Al-Hariri, Khaterah Parwani og Halime Oguz arrangementet Den Nydanske Kvindekamp i Musikkens Hus.
mh_intimsalen.jpg (3)
10. april 2018 kl. 19:30
Dkk. 205,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Arrangementet sætter fokus på kvinder, der lever mellem to verdner: Kvinder der på en gang er danske, men som også har en minoritetsbaggrund. Deres baggrund står ikke i modsætning til den danske identitet, men er den del af den. De er danske plus noget andet.

Den Nydanske Kvindekamp er et opråb - en fælles kamp uanset kulturel baggrund og politisk ståsted. Den Nydanske Kvindekamp er en universel kamp, der handler om enhver kvindes frihed til at leve sit liv akkurat, som hun vil.

”Ligesom vi står på skuldrene af fortidens modige kvinder, som har kæmpet bravt for kvindekampen, vil vi, for fremtidens skyld, slå et fælles slag for den nydanske kvindekamp. For den nydanske kvindekamp er ikke kun Natasha, Halime, Khaterah eller Geeti. Den nydanske kvindekamp er os alle sammen." – Geeti Amiri, Khaterah Parwani, Natasha Al-Hariri og Halime Oguz. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.