Den lille prins

En af verdenslitteraturens mest elskede klassikere af Antoine de Saint-Exupéry
mh_denlilleprins_1920x870px.jpg (1)
30. september 2018 kl. 14:00
Dkk. Børn 100,- Voksne 150,- inkl. gebyr. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Millioner af mennesker verden over kender og elsker det forunderlige eventyr om Den Lille Prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart. Den originale levende musik i forestillingen er komponeret af prisvindende Stine Michel og Mads Kronborg.

Pressen skrev:

Teater Next’s opsætning af historien om ”Den lille prins” er holdt i Antoine de Saint-Exupérys ånd, og det virker! (…) Teater Next formår at overføre bogens poesi og tvetydighed, så stykket både kan ses af børn, men bestemt også voksne, Ungt Teaterblod (fire stjerner)

Det er en fryd at høre børnenes umiddelbare udbrud og reaktioner på fortællingen. Den lille Prins er så fin og enkel og klart et besøg værd for både børn, voksne og barnlige sjæle. Det er en evigt aktuel fortælling, som alle bør underholdes af. Skynd dig ind og se den, hvis du er i humør til en lille perle med fine sange og skuespillere, der formår at underholde med humor, der rammer både børn og voksne, Den 4. væg (fire stjerner)

Bedre end meget voksenteater. Kombinationen af dukketeater, skuespil, levende musik og projektioner gjorde forestillingen levende og forførende, og virkelig sjov, Kulturkongerne (fire stjerner)

Aldersgruppe: Familieforestilling fra 6 år og op.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.