De bedste danske børnesange

Som en del af Spil dansk-ugen fejrer vi i Musikkens Hus alle de skønne, danske børnesange, vi har
mh_syngdansk_1920x870px.jpg
04. november 2018 kl. 16:00
DKK. 150,- (voksne) 100,- (børn under 14 år) NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Hvilke børnesange er favoritter i jeres familie?  Måske i også er helt vilde med: ”jeg er en papegøje fra Amerika”, “hvem vil ikke gerne være kat” eller ”Tjubang chokolademand”?

Som en del af Spil dansk-ugen fejrer vi alle de skønne, danske børnesange, vi har.

Silja Okking har særligt udvalgt sine yndlingssange og vil sammen med os sætte fut i festen med en skøn koncert for hele familien. 

Silja Okking er især kendt som vært på en række programmer på DR’s børnekanal, Ramasjang, hvor hun står bag finurlige og ørehængende sange om alt fra kæledyr til popstjerner lavet at toiletruller! Kom og syng, dans og lyt til en masse skønne børnesange i en intim stemning med små fortællinger og musikken i fokus - det bliver garanteret både sjovt og festligt!

Lineup

Kaspar Jolin er en dansk guitarist, komponist og sanger.

Kaspar Jolin vandt i 1990 guld i Berlingske Tidendes Rytmiske Musikkonkurrence med bandet Tournesoul, som blev dannet året før i samarbejde med bl.a. Benjamin Koppel, Christoffer Sonne og Christian Danstrøm.

I perioden 2007 til 2018 har Kaspar desuden været fast kapelmester og arrangør for Miljøministeriets revy i forbindelse med deres årlige show i bl.a Store Vega og i Docken i København.

I 2016 skrev Kaspar sammen med Silja Okking musik til børnebogen "Den syngende sangbog" af Zakiya Ajmi, som blev udgivet af forlaget Carlsen.

For tiden spiller Kaspar børnejazzkoncerter over hele landet sammen med Silja Okking.

 

Koncerten anbefales til børn fra 3 år og opefter. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.