Danmark synger farvel til Kim Larsen

DR1 sender live, når den folkekære sanger mindes ved en stor koncert på Rådhuspladsen i København søndag aften. Nu kan nordjyderne opleve koncerten direkte på storskærm på Musikkens Plads foran Musikkens Hus søndag kl. 19.30.
download.png
07. oktober 2018 kl. 19:30
Fri entré.

Hele Danmark inviteres til at synge med, når Kim Larsen hyldes og mindes søndag den 7. oktober med en stor mindekoncert, der afholdes på Rådhuspladsen i København. Nu får nordjyderne også mulighed for at hylde den folkekære kunstner, når mindekoncerten ”Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen” live-transmitteres på storskærm på Musikkens Plads i Aalborg foran Musikkens Hus fra 19.30-21.00. 

Til koncerten vil en række af Danmarks mest elskede musikere synge for, når de fremmødte på Rådhuspladsen og nu også Musikkens Plads opfordres til at synge med på Kim Larsens mest elskede numre.

Mindekoncerten skulle oprindeligt afholdes i DR Byens store tv-studie Studie 5, men responsen og danskernes store ønske om at deltage og sige ordentligt farvel til Kim Larsen var imidlertid så stor, at DR i stedet har valgt at flytte mindekoncerten til Rådhuspladsen og gøre koncerten mere tilgængelig for befolkningen ved at vise koncerten live på storskærm i landets største byer.

Blandt de optrædende artister er blandt andre The Minds of 99, Love Shop, Michael Falch og Caroline Henderson nu blevet offentliggjort og flere navne vil blive tilføjet de kommende dage. Mads Steffensen bliver vært for showet, som kan følges live på storskærm på Musikkens Plads eller på DR1 og DR TV søndag den 7. oktober fra 19.30-21.00.

Praktisk information

Det vil være muligt at købe øl og vand, franske hotdogs og grillede toasts på pladsen. Derudover holder Musikkens Spisehus ekstraordinært åbent i forbindelse med arrangementet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.