Daniel Svensson

Daniel Svensson stiller i sit foredrag skarpt på de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp, som han endte med at gå så lykkeligt ud af, at han et halvt år senere kunne genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 gentog historien sig og Daniel fik igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb igen overvandt.
mh_intimsalen.jpg (1)
05. februar 2018 kl. 19:00
Dkk. 264,- inkl. gebyr NB: Du kan ikke bruge gavekort til Musikkens Hus, da Tikko er arrangør.

Den kendte håndboldspiller fortæller om den dag, da han under en træningstime i et fitnesscenter opdagede en bule på halsen, og om hvordan han et par uger senere måtte opgive at gennemføre intervaltræningen i sin daværende tyske klub.

Undervejs sætter Daniel Svensson fokus på chokket, da lægens ord brat satte hans sportskarriere og liv på standby – på nedturen, der fulgte, på den svære tid under det uafklarede sygdoms- og behandlingsforløb, på håbet, tvivlen samt på øjeblikket, da han fik grønt lys til at begynde kampen tilbage.

Daniel Svensson 

Tidligere har Daniel Svensson spillet for bl.a. Ajax Farum, FC København Håndbold, AAB Håndbold, tyske Lübecke og senest Skjern Håndbold. Daniel blev dansk mester med AAB Håndbold i sin senest sæson for dem.

Daniel arbejder i dag som håndboldekspert på TV2-Sport og er deltager i 2017-udgaven af "Vild med Dans" på TV2.

Arrangør: Tikko

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.